FAQ

Wij zijn deBanenSite.nl: hét vacatureplatform met vacatures van alleen directe werkgevers!

Vragen over je gegevens beheren

Vragen over je cv

Vragen over account verwijderen

Vragen over e-mailalerts

Vragen over vacatures

Vragen over solliciteren

Heb je een specifieke vraag, suggesties of opmerkingen waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Stuur dan een email naar: [email protected].

Vragen over je gegevens beheren

Via deBanenSite.nl kun je gemakkelijk een account aanmaken. Dit doe je door naar deBanenSite.nl te gaan en rechtsboven op de groene button 'Inloggen' te klikken. Kies voor 'Werkzoekenden' en registreer met een e-mailadres, wachtwoord en cv. Als je inlogt op je profiel, kun je jouw gegevens, cv, e-mailalerts, sollicitaties, favoriete vacatures en privacy beheren.

debanensite inloggen of Wachtwoord vergeten?

Klik op de button ‘inloggen’ rechtsboven op deBanenSite.nl en klik op ‘werkzoekenden’. Klik op  ‘wachtwoord vergeten?’, vul je e-mailadres in en klik op ‘verstuur’. Je wachtwoord wordt nu naar het e-mailadres verstuurd. 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens en inloggegevens aanpassen?

Log in met je e-mailadres en wachtwoord op deBanenSite.nl en klik in het linkermenu op de button ‘gegevens‘. Hier kun je je naam, woonplaats, telefoonnummer en inloggegevens wijzigen. 

Vragen over je cv

Waar vind ik mijn cv? Je gegevens worden opgeslagen binnen de beveiligde omgeving van deBanenSite.nl. Dit herken je aan het slotje in de URL-balk. Als je inlogt op deBanenSite.nl met je profiel (zie hierboven), klik je in het linkermenu op de button 'cv'. Hiermee kun je een nieuw cv uploaden. Cv verwijderen? Stuur een email naar [email protected].

Hoe kan ik mijn cv aanpassen?

Log in met je e-mailadres en wachtwoord op deBanenSite.nl en klik in het linkermenu op de button ‘cv.’ Hier kun je je nieuwe cv uploaden, je gewenste functie invullen en een omschrijving toevoegen. Hiermee maak je jezelf aantrekkelijker voor potentiële werkgevers.

Vragen over account verwijderen

Je gegevens zijn opgeslagen binnen de beveiligde omgeving van deBanenSite.nl. 

Hoe deBanenSite.nl account verwijderen?

deBanenSite.nl account verwijderen gaat snel en gemakkelijk!

Als je inlogt op je profiel kun je jouw gegevens zelf verwijderen:

  • Alle emailalerts
  • Alleen CV verwijderen
  • Alle gegevens verwijderen incl. account

Selecteer de gewenste opties en klik opslaan. Als het hele account verwijderd wordt, zal je direct uitgelogd zijn. Hulp nodig? Stuur een email naar [email protected], geef hierin aan je naam (voor en achternaam) / gebruikersnaam, e-mail adres en welke gegevens je verwijderd wil hebben dan verwijderen wij de gevraagde gegevens. Gegevens worden vervolgens handmatig verwijderd binnen 5 werkdagen.

Vragen over e-mailalerts

Via deBanenSite.nl blijf je op de hoogte van nieuwe vacatures bij werkgevers. Het aanmaken van een e-mailalert gaat gemakkelijk. Voer een zoekopdracht in en klik vervolgens op 'Zoeken'. Je ziet vervolgens alle zoekresultaten. Rechtsboven staat de button 'Alert instellen'. Hierdoor krijg je automatisch alle nieuwe vacatures die voldoen aan jouw zoekopdracht in je inbox. 

Kan ik een e-mailalert uitzetten, toevoegen of aanpassen?

Dat kan door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord op deBanenSite.nl. Klik in het linkermenu op de button ‘E-mail alerts’ en je ziet welk e-mailalert actief is. Je kunt deze uitzetten of bewerken door op te klikken op ‘E-mail alert verwijderen’ of ‘bewerken’. ‘Nieuwe alert aanmaken’ zorgt ervoor dat je een extra alert activeert.

Ik heb een actieve e-mailalert, maar ontvang geen vacatures

Dat komt omdat je alleen e-mails ontvangt als er een vacature aan jouw zoekopdracht voldoet. Krijg je geen e-mail, dan zijn er dus geen nieuwe vacatures geplaatst die aansluiten bij jouw zoekopdracht.

Vragen over vacatures

Door op functietitel en standplaats te zoeken, vind je snel een passende vacature. Krijg je te veel resultaten? Via het filter in het zoekresultaten overzicht kun je de zoekcriteria aanpassen. Vacatures staan standaard maximaal 90 dagen online, probeer dus zo snel mogelijk te reageren. Als de vacature is vervuld gaat deze direct offline en kun je niet meer reageren. Als je een vacature wilt opslaan om op een later moment te reageren, klik je op de vacature en kies je in het rechtermenu voor 'Vacature opslaan'. 

Waar vind ik mijn favoriete/opgeslagen vacatures terug?

Log in met je e-mailadres en wachtwoord op deBanenSite.nl en klik in het linkermenu op de button ‘favorieten’. Hier zie je je favoriete en laatst bekeken vacatures terug.

Vragen over solliciteren

Solliciteer snel en eenvoudig op vacatures bij directe werkgevers. Hoe reageer je? Klik op de button 'Solliciteer direct' onder de vacature. Vervolgens voeg je jouw cv en motivatie toe en klik je op 'Verzenden'. Reageren via smartphone? Dat kan, je kunt dan ook door middel van LinkedIn reageren. 

Kan ik bekijken op welke vacatures ik heb gesolliciteerd?

Ja, dat kan. Log in met je e-mailadres en wachtwoord op deBanenSite.nl en klik in het linkermenu op de button ‘sollicitaties’. Hier vind je jouw sollicitaties terug.

Internet Explorer wordt niet ondersteund.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een verouderde, onveilige browser. Omdat we willen dat mensen zo snel mogelijk overschakelen naar modernere en veilige browsers, hebben we ervoor gekozen om Internet Explorer niet meer te ondersteunen. Je bent van harte welkom via een andere browser zoals Chrome, Firefox of Edge. Heb je die nog niet geïnstalleerd, dan kun je hieronder op één van de download-links klikken.