Referenties

Your Accountants & Adviseurs

Dit was de eerste keer dat wij een functie via deBanenSite.nl hebben geplaatst. En dat hebben we geweten ook; nog niet eerder zoveel sollicitaties mét passende CV's mogen ontvangen!
Daarnaast een snelle en goede service met een vaste contactpersoon. Wanneer we weer een functie vacant hebben weten wij wie we moeten bellen!

Vacature plaatsen - Bekijk alle Your Accountants & Adviseurs vacatures

Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg)

Prettig en persoonlijk contact, denken graag mee en altijd snel actie. Ook in een zeer lastig arbeidsmarkt leveren de vacatures op de banensite toch regelmatig tot goede reacties. Buitengewoon tevreden over onze samenwerking.

Vacature plaatsen - Bekijk alle HWW Zorg vacatures

NHL Stenden Hogeschool

Vacatures plaatsen via deBanenSite voldoet mij heel goed. Ik ontvang altijd bericht als de vacature op de site staat. Hoeveel mensen naar de vacature hebben gekeken en wanneer de vacature van de site wordt gehaald. Ik krijg ook meer reacties op de vacatures die via deBanenSite zijn geplaatst. Verder wordt er altijd met mij meegedacht, bijvoorbeeld bij een moeilijk vervulbare vacature. De samenwerking is zo fijn, de organisatie heel efficiënt en plezierig. Het voelt alsof ik altijd met een collega bel. In plaats van met een extern bedrijf. Daarom wil ik jullie allen hartelijk bedanken voor al het werk dat na een opdracht van mij wordt uitgevoerd. Top.

Vacature plaatsen - Bekijk alle NHL Stenden vacatures

V-Fiets

Voor mij was het contact met de mensen van deBanenSite een verademing. Wat mij als eerste opviel was het persoonlijke contact. Meedenken, niet opdringerig. Heel fijn.
Toen we tot een overeenkomst kwamen hebben ze mij ook geholpen om de vacaturetekst hier en daar nog wat aan te scherpen, zodat ik de meeste kans had om DE kandidaat te vinden. En voor dat ik het wist stond alles online. Ik hoefde niets te doen. Naderhand kreeg ik de factuur, niets vooraf betalen.
We kregen al vrij snel vele reacties binnen en na een aantal gesprekken hebben we een nieuwe collega gevonden. Tijdens dit hele proces ben ik ook nog door de mensen van deBanenSite benaderd om te vragen of alles naar wens verliep. Of dat er nog vragen waren.
Ik kan niet anders zeggen dat deze samenwerking mij heel goed bevallen is. Als we weer een vacature hebben dan zal ik direct contact opnemen met jullie!
Bedankt!

Vacature plaatsen - Bekijk alle V-Fiets vacatures

Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO)

Het is nu voor de vierde keer dat wij onze vacatures via deBanensite.nl laten lopen. De vacatures worden snel geplaatst. Wij vinden het fijn als er een voorselectie gebeurt en dat doet deBanenSite.nl altijd voor ons. Zo wordt het kaf van het koren gescheiden en kunnen wij onze aandacht geheel richten op de kandidaten die daadwerkelijk een match met onze organisatie en functies vertonen. Fijn vind ik ook de site waarop je precies kunt volgen dat je vacature online staat en hoe vaak er naar gekeken wordt. Dat geeft informatie over of je vacature er wel voldoende uitspringt. Het contact met deBanenSite.nl is adequaat en persoonlijk. Heel efficiënt om zo’n hulp bij de selectie te hebben!

Vacature plaatsen - Bekijk alle NVO Nederland vacatures

Sanitairkamer

deBanensite.nl heeft ons inmiddels meerdere keren geholpen met het vinden van geschikte kandidaten voor onze vacatures.

Het contact met onze contactpersoon van deBanensite.nl is heel prettig, en er wordt snel geschakeld om een vacature zo snel mogelijk in te vullen.
Wij hebben inmiddels chauffeurs, commercieel medewerkers en logistiek medewerkers in dienst met dank aan deBanensite.nl
Kortom deBanensite.nl is voor ons de beste partner bij de zoektocht naar personeel!

Vacature plaatsen - Bekijk alle Sanitairkamer vacatures

Family IJburg

Super snelle service, binnen één dag stond de vacature online en al snel stroomde de inbox vol! Nogmaals dank voor het snelle handelen en zeker tot in de toekomst.

Vacature plaatsen - Bekijk alle Family IJburg vacatures

Stichting Zorgcentrum het Bildt

Zeer snelle en goede service en een prettig contact met de contactpersoon van de Banensite. Je krijgt mooie aanbiedingen om vacatures te plaatsen en je hebt er zelf geen werk van. Omdat wij als kleine, zelfstandige zorgorganisatie goed aan personeel kunnen komen maken wij zelden gebruik van externe vacaturesites. Ivm het tijdelijk moeilijk kunnen invullen van bepaalde functies binnen de zorg hebben wij, als organisatie, er toch voor gekozen om kennis te maken met de Banensite. Via hun hebben we twee vacatures uitgezet. We hebben hier een aantal reacties op gekregen en de vacatures in korte tijd toch nog kunnen invullen. Een echte aanrader!

Vacature plaatsen - Bekijk alle Stichting Zorgcentrum het Bildt vacatures

Schoonderwoerd Vlees BV

deBanenSite.nl, heeft ons meerdere malen aan de juiste kandidaat geholpen in verschillende functies.
Zowel in de functie als Chauffeur, Expeditie medewerker en een combinaties van deze functie. Maar ook hebben wij via deBanenSite.nl een geschikte kandidaat kunnen invullen in de functie financieel controller.
Door het breed uitzetten van de vacature op verschillende platformen zijn wij zeer tevreden over kwaliteit van de reacties maar vooral ook de accuraat van deBanenSite.nl zelf.

Vacature plaatsen - Bekijk alle Schoonderwoerd Vlees BV vacatures

Buurman & Buurman

Onze werving via deBanensSite.nl verloopt voorspoedig.
Snelle plaatsing, servicegerichtheid en het persoonlijk contact ervaren wij als prettig.
Daarnaast werkt het sollicitatie beheersysteem tijd besparend en is overzichtelijk.

Vacature plaatsen - Bekijk alle Buurman & Buurman vacatures

To The Max Callcenter

In een callcenter is een hoog verloop onder het personeel zeer gebruikelijk. Het is dan ook van cruciaal belang om een constante toestroom aan personeel te behouden. Om dit te regelen maken wij gebruik van de diensten van verschillende vacaturesites. Het is ons in positieve zin opgevallen dat het aantal mensen dat langer dan 1 maand werkte bij de banensite vele malen groter was dan dat van alle andere partijen waar wij onze werving onder gebracht hebben.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van To The Max Callcenter

TSA Safety Group B.V. te Goes.

We zijn zeer te spreken over de snelle plaatsing van onze vacatures en de servicegerichtheid van deBanenSite.nl.

Het meedenken met de invulling van de vacatures hebben we als zeer prettig ervaren.

Onze vacatures hebben we in samenwerking met deBanenSite.nl zeer snel kunnen vervullen.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van TSA Safety Group

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Gouda

Na plaatsing op deBanenSite.nl hebben we beide vacatures kunnen vervullen. Eenvoudig, lage kosten en prima resultaat.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Gouda

De Loogman Groep

Blij verast door de snelle online stelling van de vacatures.

Tevens positief verrast door de vele, maar ook kwalitatief goede, reacties op onze vacatures die wij onlangs op deBanenSite.nl heb geplaatst.
Binnen aantal weken 3 van de 3 uitstaande vacatures vervuld. Top dus!!

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van De Loogman Groep

BORGH BV

Al geruime tijd maken wij gebruik van deBanenSite.nl voor onze buitendienst vacatures. Sinds kort kunnen wij zelfs onbeperkt vacatures plaatsen.

Wij zijn zeer te spreken over deBanenSite.nl! Uitstekende service, leuk contact en wat wij belangrijk vinden; er wordt met je mee gedacht.

Diverse rayons hebben wij reeds in kunnen vullen en wij gaan er van uit dat dit er alleen maar meer zullen gaan worden.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van Borgh

NederWoon Verhuurmakelaars

Onze Commerciële vacature is succesvol vervuld. deBanenSite.nl denkt mee en is erg servicegericht. De volgende vacature plaats ik zeker weer op deBanenSite.nl.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van NederWoon Verhuumakelaars

Comtech Telecom BV

Wij hebben wederom onze vacature succesvol ingevuld via deBanenSite.nl.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van Comtech Telecom

TruckWash Utrecht

We hebben inmiddels twee nieuwe medewerkers aangenomen via deBanenSite.nl, dus het doel is bereikt.
Bedankt hiervoor!

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van TruckWash Utrecht

SG de Overlaat

Op de vacature voor docent Mobiliteit en Transport hebben wij 1 reactie ontvangen.
De campagnemanager van deBanenSite.nl stelde voor om deze vacature ook uit te zetten in de “oude” benaming, n.l. docent Voertuigentechniek.
Ook op deze vacature hebben we reactie gehad, maar wel een hele goede. Een bevoegd docent, met heel veel praktijkervaring.

Wij hebben de man ondertussen aangenomen. Dus……deBanenSite.nl was weer succesvol!!

Vacature plaatsen - Bekijk vacatures van SG de Overlaat

Meester Vos

Meester Vos biedt al meer dan 10 jaar fiscale en administratieve ondersteuning voor particulieren, ondernemers, DGA’s, pensioen- en stamrecht B.V.’s. Vanwege onze no-nonsense aanpak is de organisatatie in minder dan 5 jaar meer dan verdubbeld.

Via deBanenSite.nlhebben we meermalen de juiste professionals gevonden voor onze vacatures op verschillende vakgebieden en verschillend niveau. deBanenSite.nl biedt daarbij niet alleen een digitaal platform maar ook persoonlijke ondersteuning om de vacature op de juiste manier onder de aandacht van de geschikte kandidaten te brengen. We zijn daarbij door de medewerkers van deBanenSite echt ontzorgd. deBanenSite is dan ook een vaste partner van Meester Vos geworden voor de invulling van onze vacatures.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van Meester Vos

Alutech Nederland BV

Verheugd kan ik meedelen dat wij de vacature Key Accountmanager hebben voorzien middels een kandidaat die heeft gereageerd via deBanenSite.nl.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van Alutech Nederland

Adviesbureau E.C.O. Logisch

Succesvol ingevuld! Indien we weer een vacature krijgen, zal ik na het succes van de vorige keer zeker weer bij jullie aankloppen.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van Adviesbureau E.C.O. Logisch

Hubrecht Institute 

Onlangs hebben wij een vacature voor dierverzorger uitgezet via deBanenSite.nl. Binnen enkele weken hebben wij de geschikte kandidaat gevonden en danken deBanenSite.nl voor een goede en efficiënte samenwerking.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van Hubrecht Institute

Kraamcentrum

Wij zijn heel blij dat we via jullie een leuke collega erbij mochten krijgen, zodat ons team in de kraamzorg voldoende kraamgezinnen mogen helpen in een hele bijzondere periode “de kraamweek”.

Vacature plaatsen - Bekijk alle vacatures van Kraamcentrum

Zonneveld Trucks

Zonneveld Trucks is al meer dan 30 jaar actief en Beverwijk en omstreken. Samen met Zonneveld Carrosserie vormen wij een full-service partner voor de transportsector en bestelwagenbranche. Met onze goed opgeleide professionals streven wij naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid in de bedrijfswagenwereld. Dit doen wij dan ook met onze kwalitatief hoogwaardige service en diensten.

Voor de invulling van een vacature hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van deBanenSite.nl. Mede door het brede bereik van deBanenSite.nl en de goede service van de medewerkers hebben wij een bekwame Bedrijfswagen Monteur gevonden en aangenomen.

Vacature plaatsen

Company Webcast

'Met dank aan deBanenSite.nl hebben wij een voor ons moeilijk in te vullen vacature, toch weten in te vullen. Hier zijn wij zeer verheugd over aangezien we voorheen veelal een werving & selectie bureau nodig hadden hiervoor. De vacature waar het om ging is die van Webcast technicus. Een Webcast technicus is een persoon die op locatie alle techniek rondom de webcast verzorgt. Er zijn maar zeer weinig bedrijven die dit soort functies aanbieden en voor een mogelijke geschikte kandidaat is het veelal onbekend terrein. Het team van Webcast technici bestaat nu uit vier personen en op basis van onze verwachte groei zie ik uitbreiding voor de toekomst. Op deBanenSite.nl ga ik dan zeker weer deze vacature plaatsen. Ook voor andere vacatures zie ik deBanenSite.nl als een betrouwbare partner om deze voor ons succesvol in te vullen'

Vacature plaatsen

Innoforte

Innoforte is een serviceorganisatie voor overwegend ouderen. Service op het gebied van wonen, zorg en ontspanning. Onze filosofie is dat ouderen zelf de regie over hun eigen leven voeren. Wie niet meer zelfstandig kan wonen, vindt bij ons een prettig plekje op één van onze mooie locaties. De ander heeft thuiszorg nodig of maakt alleen gebruik van personenalarmering. De volgende verzorgt zelf haar dementerende partner, maar heeft ook behoefte aan tijd voor zichzelf. Zo heeft iedere oudere zijn eigen wensen voor zijn eigen dagelijks leven. Wij geven de service die dat mogelijk maakt. Wij staan voor vertrouwde zorg, deskundigheid, aandacht en nabijheid. Een (w)aardige oude dag is daarbij ons devies.

Voor de invulling van onze vacatures plaatsen wij met regelmaat vacatures op deBanenSite.nl. Dit tot volle tevredenheid. We merken dat de vacaturesite goed geraadpleegd wordt en ontvangen altijd veel en over het algemeen kwalitatief goede c.v.'s van kandidaten.

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en klantvriendelijkheid van de medewerkers van deze site.

Vacature plaatsen

Ophtec

Voor het eerst via deBanenSite.nl geworven.
Prima respons en dé kandidaat zat er ook tussen.
Kortom een tevreden klant!

Vacature plaatsen

BP Europa S.E. – BP Nederland / Actomat B.V.

Via deBanenSite.nl hebben we vrijwel al onze moeilijk vervulbare vacatures op onze service stations kunnen invullen. Met het juiste functieprofiel en een passende beschrijving op de website konden we al snel gebruik maken van de diensten van deBanenSite.nl.
De medewerkers van deBanenSite.nl denken mee en bieden goede service. De samenwerking was goed, mede daardoor zullen we bij een volgende vacature zeker weer gebruik maken van deBanenSite.nl. Kortom; een aanrader!

Vacature plaatsen

Tejo Vleesprodukten

Worstmaker,
Na een lang traject van adverteren in kranten en op diverse sites nu dan eindelijk via deBanenSite.nl een geschikte kandidaat gevonden.  
In de toekomst zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van deBanenSite.nl

Vacature plaatsen

Lancker Wolters

Een advertentie voor beveiligingsmonteur heeft voor ons zeer positief uitgepakt.
Tegen alle verwachtingen in heeft het ons maar liefst twee nieuwe personeelsleden opgeleverd!
De volgende keer dat we op zoek zijn naar nieuw personeel, zullen we dit zeker weer via deBanenSite.nl doen!

Vacature plaatsen

International Security Agency

Na het plaatsen van een advertentie op deBanenSite.nl volgden veel reacties. Onze nieuwe collega is afgelopen week succesvol begonnen met zijn nieuwe baan.

Het meedenken en de snelle service is door ons op prijs gesteld.

Vacature plaatsen

Administratiekantoor G. Verseput

deBanenSite.nl is voor ons een prima middel om doelgericht een geschikte kandidaat te vinden voor ons kantoor. Als je zorgt voor een juist profiel, dan kun je via de digitale weg, snel en makkelijk de juiste kandidaat vinden. 

Vacature plaatsen

De Hobbyist BV

Voor onze Franstalige klanten zochten wij een collega die vloeiend Frans spreekt. Via deBanenSite.nl een Française gevonden die al jaren in Nederland woont en ook nog eens uitstekend Nederlands spreekt.

Wij zijn super tevreden!

Vacature plaatsen

Limagrain Nederland BV 

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van deBanenSite.nl, we hebben deze moeilijke vacature succesvol kunnen invullen. Vooral het meedenken over de vacaturetekst vond ik van toegevoegde waarde.

Vacature plaatsen

Technisch Bureau Lindhout

Wij hadden eerst onze vacature op een aantal grote banensites geplaatst. Wel redelijk wat reacties met weinig mensen met de kwalificaties die we zochten. Via deBanenSite.nl hadden we binnen enkele dagen reacties van goede kandidaten.

Vacature plaatsen

Zone 3

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van deBanenSite.nl.

Zone3 heeft regelmatig vacatures op verschillende niveaus, van uitvoerende functies tot tactische functies op HBO niveau. Dankzij publicatie op deBanenSite.nl ontvangen wij veel passende reacties en hebben op die manier al regelmatig een vacature succesvol in kunnen vullen. Wij hebben daarnaast ervaring met de voorselectie door deBanenSite.nl, wat ook heel goed gewerkt heeft voor bepaalde vacatures. Na voorselectie komen alleen de meest relevante sollicitaties binnen wat ons zeer veel tijd heeft bespaard. Deze service is bovendien erg voordelig.

Ook een compliment voor de medewerkers van deBanenSite.nl: zij reageren snel en denken met je mee, hierdoor worden de resultaten van de werving geoptimaliseerd.

Vacature plaatsen

Zorgkamer Bentelerhof

We hebben de vacature Verzorgende succesvol ingevuld.
Enorm veel goede reacties gehad, dus ik ben helemaal blij!

Vacature plaatsen

Telecombinatie Coen's Trading

We hebben al enige tijd onze nieuwe collega in dienst voor de afdeling boekhouding. We hebben tot op heden een goede indruk van hem.
We zijn zeer tevreden over hem.

Vacature plaatsen

Security Professionals B.V.

Uw veiligheid is ons beleid!

Security Professionals B.V. is een beveiligingsorganisatie die alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden uitvoerd door heel Nederland. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers die reeds werkzaam zijn (geweest) in de beveiliging, maar ook nieuwe medewerkers die willen gaan starten in de beveiliging. Wij zorgen voor de noodzakelijke begeleiding en aanvullende trainingen / opleidingen waardoor men op een professionele manier kan worden ingezet als beveiligingsmedewerker.

Na het online zetten van ons bedrijfsprofiel door deBanenSite.nl hebben wij een overweldigend aantal reacties mogen ontvangen. Binnenkort heten wij onze nieuwe collega’s welkom binnen onze organisatie.

Chapeau voor de manier waarop deBanenSite.nl te werk gaat!

Vacature plaatsen

MCD Supermarkten

Onze eerste ervaring met “deBanenSite.nl” is ontzettend positief uitgepakt.

Wij hebben onze vacatures kwalitatief goed in weten te vullen!

Vacature plaatsen

Detail Management Groep

DMG is de franchisegever van zo’n 200 Deco Home en Verf & Wand winkels. Omdat online activiteiten niet meer weg te denk zijn en steeds meer tijd kosten wilde we het team uitbreiden en hadden we een vacature beschikbaar voor de functie Coördinator Web Content en Design. We hebben hiervoor eind december deBanenSite.nl ingeschakeld en binnen no-time hadden me meer dan genoeg relevante sollicitaties binnen waaruit we konden kiezen. Binnenkort verwelkomen we onze nieuwe collega. deBanenSite.nl bedankt!

Vacature plaatsen

Art of Cards B.V.

Binnen enkele uren na de plaatsing van de advertentie begonnen de sollicitaties al binnen te stromen, dus de site wordt makkelijk gevonden door werkzoekenden. Wij hebben er voldoende geschikte kandidaten aan over gehouden. Over de service van de medewerkers van deBanenSite.nl zijn we ook erg tevreden, ze denken met je mee en reageren snel en adequaat op vragen. Bij eventueel toekomstige vacatures zullen wij zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Vacature plaatsen

PCH Dienstengroep

een VolkerWessels onderneming

Na de vacature voor Medewerker Parkeerservices geplaatst te hebben op deBanenSite.nl, volgde er vele reacties. Hieruit hebben wij al snel een geschikte kandidaat gevonden. Wij zijn super enthousiast over deBanenSite.nl en het is zeker een aanrader voor elk soort organisatie!

Vacature plaatsen

CVD (Centrum Voor Dienstverlening te Rotterdam)

Het CVD (Centrum Voor Dienstverlening te Rotterdam) was op zoek naar een medewerker communicatie en voorlichting.
Ik was zeer verrast dat via deBanenSite.nl zo snel reacties zijn gekomen op deze vacature. In korte tijd hadden we genoeg sollicitanten om binnen 3 weken de juiste persoon binnen te halen.

Het principe dat deBanenSite.nl hanteert (zoekmachine optimalisatie) werkt !

De kosten die wij kwijt waren voor de plaatsing van de vacature zijn zeer de moeite waard geweest.

Vacature plaatsen

NuWo v.o.f.

Nadat NuWo v.o.f. enkele keren benaderd is geweest door de banensite om onze vacature te plaatsen was ik hier eerst niet zo van gecharmeerd. Toch zijn wij tot een overeenkomst gekomen en ik moet eerlijk zeggen dat het mijn verwachting overtrof. NuWo v.o.f heeft middels deze manier van adverteren 7 personen uitgezocht waarvan er 5 zijn aangenomen. Ik wil de medewerkers van deBanenSite.nl dan ook namens NuWo v.o.f. hartelijk dank zeggen voor de correcte manier van handelen. Mochten wij in de toekomst weer vacatures hebben dan zullen wij zeker van uw diensten gebruik maken.

Vacature plaatsen

Jaguar, the fresh company B.V.

Na de vacature voor binnendienst medewerker geplaatst te hebben op deBanenSite.nl, volgden vele reacties. Hieruit hebben we een kandidaat geselecteerd die ons team komt versterken. Mochten we weer een vacature open hebben, zullen we deze zeker weer plaatsen op deBanenSite.nl. 

Vacature plaatsen

Van Kempen Tankstations B.V.

Na het plaatsen van een advertentie op deBanenSite.nl volgde er al snel reacties, wij hebben verschillende kandidaten uitgenodigd voor een gesprek en uit deze kandidaten hebben wij een geschikte manager gevonden.

Vacature plaatsen

Stream

Wij hebben regelmatig meertalige kandidaten nodig en via deBanenSite.nl hebben wij onze vacature binnen een zeer korte periode weten in te vullen! deBanenSite.nl, bedankt!

Vacature plaatsen

Stichting Katholiek Onderwijs Echt-Maasbracht

Via deBanenSite.nl hebben wij voor onze Stichting Katholiek Onderwijs Echt-Maasbracht e.o. een vacature geplaatst voor een teamleider voor een van onze basisscholen. Wij hebben uiteindelijk via deze advertentie uit een aantal sollicitaties een goede keuze kunnen maken voor onze leerlingen en zijn zeer tevreden over de dienstverlening en klantvriendelijkheid van de medewerkers van deze site.

Dit was voor ons de eerste keer dat wij van een dergelijk medium gebruik hebben gemaakt voor het invullen van een vacature binnen onze Stichting. Mocht zich de gelegenheid weer voordoen, dan zullen wij zeer zeker niet aarzelen nogmaals gebruik te maken van deze mogelijkheid.

Vacature plaatsen

Joint Analytical Systems BNL.

Dankzij deBanenSite.nl zijn wij weer een collega rijker.
We zijn vooral enthousiast over de hulp, die we na plaatsing van de vacature, hebben gekregen.

Vacature plaatsen

Van den Bosch Machinebouw

Via deBanenSite.nl hebben wij een nieuwe collega CNC draaier gevonden.
Wij vinden deze site dan ook een goede manier om geschikt personeel te vinden en zeker een aanrader.

Vacature plaatsen

Rosier Nederland B.V.

Ik ben positief verrast door de vele reacties die ik heb ontvangen op de vacature van Procesoperator die op de banensite heb geplaatst.
Niet alleen het aantal was hoger dan verwacht , maar ook de kwaliteit van de sollicitanten voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.
Bij een volgende vacature wil ik zeker weer gebruik maken van deBanenSite.nl.

Vacature plaatsen

Synaps Adm. dienstverlening en Advisering B.V.

Voor invulling van de vacature administratief medewerker hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van deBanenSite.nl
Uit de ruim 50 reacties welke wij mochten ontvangen is het ons gelukt de juiste kandidaat te selecteren.
Mochten wij in de toekomst een vacature hebben, zullen wij deze opnieuw proberen in te vullen via deBanenSite.nl

Vacature plaatsen

Izore - Centrum Infectieziekten Friesland

Via deBanenSite.nl is onze vacature snel uitgezet. Het bereik is groot, dat is gebleken uit de bijna 100 reacties die wij in korte tijd binnenkregen.
De kosten zijn laag en de uitstraling professioneel.
Een echte aanrader.

Vacature plaatsen

Stichting Philadelphia Zorg

Via deBanenSite.nl is de vacature voor de functie van coördinerend begeleider naar tevredenheid verlopen. Diverse reflectanten met de juiste kandidaat er tussen.

Vacature plaatsen

De Jong Petrol Service BV

Middels deBanenSite.nl hebben we een vacature geplaatst voor onze zoektocht naar Service medewerkers voor onze 5 Shell Tankstations te Arnhem en directe omgeving.
We hebben aansluitende reacties mogen ontvangen en er zijn recent 3 kandidaten aangenomen. deBanenSite.nl heeft ons geen kwantiteit geleverd maar kwaliteit en dat is waar we erg content mee zijn.
Voor een volgende openstaande vacature zullen we ons direct wenden tot deze partij.

 Vacature plaatsen

VOC Onderhoud

De geplaatste vacatures van VOC zijn vrij snel ingevuld door adequate kandidaten. Het is belangrijk dat de selectiecriteria helder zijn anders wordt het bijna onmogelijk door het aantal reacties heen te komen. Werving via internet / sociale media wordt door ons aanbevolen. 

Vacature plaatsen

Van Enckevort

Wij hebben 2 verschillende vacatures geplaatst opdeBanenSite.nl.
Er werd direct en vakkundig geschakeld door de medewerkers van deBanenSite.nl.
Onze bevindingen zijn erg positief, we hebben heel veel serieuze reacties en 2 nieuwe collega’s gekregen
De volgende keer zullen we hen zeker weer inschakelen. 

Vacature plaatsen - 

Multiwal B.V.

Bij deze willen wij doorgeven dat de vacature afgelopen vrijdag is vervuld, middels een sollicitatie via deBanenSite.nl.
Hartelijk dank en tot de volgende keer. 

Vacature plaatsen

't Sfeerhuys "de Looimolen"

't Sfeerhuys de Looimolen te Nijmegen was op zoek naar een chef- kok.
Ik was zeer verrast dat via deBanenSite.nl zo snel reacties zijn gekomen op de vacature voor een chef kok. In korte tijd hadden we genoeg sollicitanten om binnen 3 weken de juiste persoon binnen te halen. De kosten die wij kwijt waren voor de plaatsing van de vacature zijn in ons geval de moeite waard geweest. 

Vacature plaatsen

TB-Transportbandenservice BV

Via deBanenSite.nl is het ons gelukt binnen no time een gemotiveerde en geschikte kandidaat te vinden! Voor de toekomst weten we jullie wel te vinden!

Vacature plaatsen

Aannemingsbedrijf van der Zanden Moergestel BV

Na plaatsing van onze vacature op ‘deBanenSite.nl' volgde al snel diverse sollicitaties.
Na een voorselectie hebben we een aantal kandidaten uitgenodigd voor een gesprek.
Hieruit is een sollicitant gekomen die perfect aan ons profiel voldeed.
Kortom, een snelle en voordelige manier om een vacature in te vullen.

Vacature plaatsen

Medisch Centrum Kraaiennest

Ik ben heel tevreden over het aantal reacties dat is binnen gekomen via deBanenSite.nl

Vacature plaatsen

Gasterij 't Woud

Veel reacties gehad op onze vacature bij deBanenSite.nl.
Ook voor de horeca!
Veel enthousiaste en gemotiveerde toekomstige werknemers voor uw onderneming.

Vacature plaatsen

Farm Dairy

Via deBanenSite.nl hebben we goede sollicitaties ontvangen voor de functie van Procesoperator.
We hebben voor het eerst een vacature op deBanenSite.nl geplaatst en dat is goed bevallen.
Bij de volgende vacature zullen we zeker opnieuw van deBanenSite gebruik maken. 

Vacature plaatsen

Interstream Barging

Dankzij deBanenSite.nl is het gelukt om onze vacature binnen 3 weken in te vullen. Dankzij het snelle schakelen van de medewerkers en de goede samenwerking stond onze vacature binnen no-time online. Dit was de eerste keer dat we via de banensite een vacature geplaatst hebben en inmiddels staat er weer een nieuwe vacature uit via deBanenSite.nl.

Vacature plaatsen

Alltech

Via deBanenSite.nl hebben we goede sollicitaties ontvangen en de juiste collega gevonden voor onze vacature van Marketing Coordinator.
We hebben voor het eerst op deze manier een vacature uitgezet. deBanenSite.nl is een goede manier om een vacature te vullen. 

Vacature plaatsen

Texaco Nederland

Het aantal reacties op de eerste drie vacatures die we hebben uitgezet is prima, dus wij zijn erg enthousiast.
Bedankt voor de toelichting, destijds,  jullie hebben helemaal gelijk gehad. Jullie kunnen Texaco Nederland tot een van jullie nieuwe klanten rekenen. 

Vacature plaatsen

Reedijk Wonen

Wij hebben 3 verschillende vacatures geplaatst op deBanenSite.nl. Onze bevindingen zijn erg positief, we hebben heel veel serieuze reacties gekregen.
De samenwerking met de mensen van deBanenSite.nl is ook zeer goed te noemen.

Vacature plaatsen

Topflowers BV

Via deBanenSite.nl hebben wij snel een goede collega gevonden voor onze vacature.
deBanenSite.nl is een goede manier om een geschikte baan te vinden.

Vacature plaatsen

Makelaarsland

Makelaarsland maakt bij voorkeur gebruik van internet voor het werven van personeel.
Onze ervaring met andere banensites is dat deze vaak overspoeld zijn met publicaties van werving en selectie bureaus.
Daarbij vielen de reacties vaak tegen. Daarom zijn wij laatst op een introductie aanbieding ingegaan van deBanenSite.nl.
Door de snelle persoonlijke afhandeling stonden de vacatures dezelfde dag al online.
De vacature staat 2 maanden uit, maar ruim voor die termijn verstreken was, hadden wij al meer dan voldoende goede reacties ontvangen.
Wat mij betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Vacature plaatsen

Transport Onderneming van Santen B.V.

Transport Onderneming van Santen B.V. was opzoek naar een chauffeur die ons team moest versterken. Wij werden benaderd door deBanenSite.nl en na een goed gesprek en uitleg hoe het werkte stond er dezelfde dag een vacature op de site. Via deze site stroomde de sollicitaties binnen en met succes, de chauffeur die we zochten rijdt reeds bij ons. deBanenSite.nl werkt snel en alles is goed geregeld. Wij zijn zeer tevreden over deze site, een aanrader!

Gastouderbureau Kinderoase B.V.

Adverteren via deBanenSite.nl werkt! Vandaag (24-1) een vacature voortijdig laten verwijderen, omdat de juiste kandidaat al is aangesteld. Het voelt als een luxe om zoveel goede reacties te ontvangen voor een redelijk scherp tarief. Daarbij biedt de banensite een goede persoonlijke afhandeling, slechts 1 telefoontje en alles wordt voor je geregeld.

Vacature plaatsen

Vechtdal College Hardenberg

Wij, het Vechtdal College Hardenberg, hebben voor de vacatures Engels, Nederlands en Beeldende Vorming o.a. geworven via deBanenSite.nl . Inmiddels zijn deze vacatures naar alle tevredenheid ingevuld, mede door het plaatsen van de vacatures op deBanenSite.nl!

Vacature plaatsen

Facédo Geveltechniek

Facédo is uw innovatieve partner op het gebied van geveltechniek en biedt een volledig pakket producten (kunststof, aluminium en staal) en een compleet scala aan diensten onder één dak. Facédo is niet verbonden aan enig gevelsysteem en heeft geen verplichtingen aan enig (toe)leverancier. Hierdoor kunnen wij u volledig onafhankelijk adviseren en producten leveren die geheel zijn afgestemd op uw wensen.
De kern van Facédo bestaat uit een enthousiast team dat zijn sporen inmiddels heeft verdiend in de gevelbouw. Wij helpen u om een gezichtsbepalend gevelbouwwerk te ontwikkelen en te bouwen dat geheel is toegesneden op uw wensen. Het woord gezichtsbepalend gebruiken wij hier niet toevallig. Facédo is een afgeleide van het Latijns facies: het gezicht van een gebouw. Dat gezicht is het visitekaartje van ieder zichzelf respecterend bedrijf. En daarbij horen vanzelfsprekend de hoogste kwaliteitseisen. Facédo is in staat om hoogwaardige gevelelementen te leveren, die voldoen aan alle eisen die u ons stelt.

Met succes hebben wij via deBanenSite.nl onze nieuwe collega mogen verwelkomen.

Vacature plaatsen

AquaPurga International B.V.

We hebben in December 2011 met succes gebruik gemaakt van deBanenSite.nl voor loodgieters/monteurs en boekhouder.

Vacature plaatsen

Zorgwaard te Puttershoek

Zorgwaard is een middelgrote zorgverlener in de Hoeksche Waard op het gebied van thuiszorg, verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg.
Op de vacatures die op deBanenSite.nl gepubliceerd zijn kwamen voldoende en kwalitatief goede reacties binnen. De dienstverlening van de medewerkers was snel en soepel.

Vacature plaatsen

Mid Ocean Brands te Barneveld

Mid Ocean Brands is één van de grootste importeurs en leveranciers van relatiegeschenken en premiums. Deze promotionele artikelen en relatiegeschenken worden bedrukt in onze drukkerij in Barneveld.
Hier ontstonden vacatures voor medewerkers drukkerij en een medewerker voor de voorbereiding van de drukkerij. Wij werden getipt onze vacatures te plaatsen op deBanenSite.nl, en met succes! Via de prettige samenwerking stond de vacature snel online en hebben we ontzettend veel reacties gekregen met over het algemeen goede kandidaten. Wij zullen voor functies op dit niveau in de toekomst zeker weer gebruik maken van deBanenSite.nl.

Vacature plaatsen

Delftstede

Delftstede was op zoek naar een directeur. Naar aanleiding van de plaatsing van de advertentie in de krant werden wij benaderd door deBanenSite.nl. De plaatsing was snel geregeld en we hebben vrij veel reakties via deBanenSite.nl ontvangen. Helaas zat de juiste kandidaat hier niet bij maar wij waren zeker niet ontevreden over het resultaat.

Vacature plaatsen

Kasteel Congreshotel te Oud Poelgeest

Kasteel Congreshotel Oud Poelgeest is een kleinschalige congres (tot 100 personen); vergader en trainingslocatie op een prachtig landgoed. Wij werken al jaren op een hoog niveau en selecteren daar onze werknemers op.
Voor onze Horeca personeelsadvertentie maken wij al enige jaren gebruik van deBanenSite.nl. Dit tot volle tevredenheid. We merken dat de vacaturesite goed geraadpleegd wordt en ontvangen altijd veel en over het algemeen kwalitatief goede c.v.'s van kandidaten. De medewerkers van deBanenSite.nl zijn altijd snel, accuraat en graag bereid tot meedenken. We wensen ze dan ook veel succes toe.

Vacature plaatsen

EMRI

EMRI in Ede is gespecialiseerd in de reparatie, service en onderhoud van alle soorten en merken generatoren en elektromotoren.
Door de combinatie van elektrotechniek en elektromechanica is het in deze vakrichting altijd lastig om voldoende gekwalificeerd personeel te vinden.
Dankzij deBanenSite.nl hebben wij invulling kunnen geven aan onze vacature voor allround monteur.
Wij zijn daarnaast ook goed te spreken over de directe handelswijze van deBanensite.nl rondom voorbereiding, plaatsing en afhandeling van vacatures.

Vacature plaatsen

Bouw- en Aannemingsbedrijf Stekelenburg B.V.

Bouw- en Aannemingsbedrijf Stekelenburg B.V. is een bedrijf die werkzaam is in de betonbouw en kelderbouw.
Wij hadden een vacature voor de functie van calculator/werkvoorbereider.
Voor deze vacature hebben wij contact opgenomen met de banensite.
Dezelfde dag nog was alles geregeld en stond onze vacature al op de site.
Via deze site hebben wij diverse sollicitaties gekregen waarbij ook de geschikte kandidaat zat.
Kortom deBanenSite.nl regelt uw vacature snel en goed, en voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten.
Hebben wij weer een vacature dan kloppen we zeker weer bij de banensite aan.

Vacature plaatsen

IHB Integrated Healthservices te Baambrugge

Na aanleiding van de goede service van deBanenSite.nl en vervulling van een voorgaande vacature hebben wij momenteel een nieuwe advertentie geplaatst.
We zijn positief gestemd dat middels een advertentie op deBanenSite.nl ook deze vacature door hen wordt ingevuld.

Vacature plaatsen

Roordink Bedrijfswagens B.V.

Onze eerste ervaringen met deBanenSite.nl zijn positief.
Met succes hebben wij via deBanenSite.nl een nieuwe collega kunnen verwelkomen.

Vacature plaatsen

Bens Reclame en Marketing te Leeuwarden

De zoektocht naar goed personeel is en blijft de basis van de kwaliteit van je onderneming.
Door de gerichte aanpak van deBanenSite.nl hebben wij kwalitatief goede reacties ontvangen voor de vacatures binnen onze organisatie.
Met name de regionale aanpak, waarmee we hebben kunnen voorkomen dat we reacties vanuit het hele land kregen, was de juiste aanpak.
Bij de volgende zoektocht zullen we opnieuw van deze site gebruik maken.

Vacature plaatsen

Internet Explorer wordt niet ondersteund.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een verouderde, onveilige browser. Omdat we willen dat mensen zo snel mogelijk overschakelen naar modernere en veilige browsers, hebben we ervoor gekozen om Internet Explorer niet meer te ondersteunen. Je bent van harte welkom via een andere browser zoals Chrome, Firefox of Edge. Heb je die nog niet geïnstalleerd, dan kun je hieronder op één van de download-links klikken.