Over deBanenSite.nl

“Kwaliteit, resultaat en deskundig advies op maat”

deBanenSite.nl
Met deBanenSite.nl kiest u voor een professionele partner in de zoektocht naar passende kandidaten, geen intermediairs alleen vacatures van directe werkgevers. Dankzij onze 20 jaar ervaring beschikken wij over zeer grote kennis van de markt. Door de unieke marktbenadering realiseren wij een optimaal resultaat met een continue instroom van gekwalificeerde cv's. Wij begeleiden u in uw online arbeidscommunicatie strategie.

Naamsbekendheid
Dankzij de jarenlange bekendheid is deBanenSite.nl een begrip in Nederland met ruim 22.000 B2B klanten. Onze vacaturesite heeft momenteel meer dan 400.000 bezoekers per maand. De bezoeker navigeert snel en eenvoudig naar uw vacature(s) door op trefwoorden te zoeken. Op deze manier is de bezoeker op een gebruikersvriendelijke manier binnen één stap bij uw vacature(s) zonder extra handelingen uit te hoeven voeren. Reacties ontvangt u direct in uw e-mail box.

Ons netwerk
Bij plaatsing van vacatures gaat het uiteindelijk om de kwaliteit van de reacties. Uw vacature(s) worden automatisch doorgestuurd naar onze partner websites waardoor uw vacatures extra exposure geniet bij werkzoekenden. U kiest ons als onderdeel van de meest rendabele mix van media om uw personeel te werven.

Vacatureteksten
Wij schrijven in opdracht vacatureteksten naar uw wens die aanzet(ten) tot reageren en de juiste beleving bij uw doelgroep oproept. Ons creatief team ontwikkelt de advertentie op basis van uw website of uw campagne doelstellingen. Zelf aanleveren kan natuurlijk ook.

Vindbaarheid
deBanenSite.nl beschikt over unieke domeinnamen waardoor uw vacatures op branche- en regionaal niveau zeer goed zichtbaar en vindbaar zijn in de zoekmachines. Voor bijvoorbeeld onderwijs vacatures beschikken wij over www.onderwijsvacature.nl.

Aanleveren
We nemen u het plaatsen van vacatures op internet volledig voor u uit handen. Vacatures worden volledig voor u opgemaakt en geplaatst voor een optimaal resultaat.

Wij plaatsen uw vacature(s) binnen één werkdag online.

Internet Explorer wordt niet ondersteund.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een verouderde, onveilige browser. Omdat we willen dat mensen zo snel mogelijk overschakelen naar modernere en veilige browsers, hebben we ervoor gekozen om Internet Explorer niet meer te ondersteunen. Je bent van harte welkom via een andere browser zoals Chrome, Firefox of Edge. Heb je die nog niet geïnstalleerd, dan kun je hieronder op één van de download-links klikken.